Please register or log in.
Mobiles Prices in Pakistan
Item details add to favorites
Category Misc. Ads
No Picture
Created 08-Sep-2017
Owner sooo
Title Adidas Gazelle Mujer
Description

Air har varit med Nike sedan en rymdtekniker som heter Frank Rudy tog idéen till företagets grundare Phil Knight 1977. Rudy hade tinkat med uppblåsbara insatser för sin fru skidskor och insåg att Adidas ZX Flux Mujer Multicolor de också skulle kunna arbeta i sneakers. I sin memoir beskriver Shoe Dog, Knight Nike Air Max 2016 Mujer glidande demoinsatserna i hans sneakers och går för en 6-mils running. De gjorde för "en kulle," skriver han. Han gick med på att betala Rudy någonstans från 10 ¢ till 20 ¢ för varje sko som säljs med tekniken.

I sina arkiv inte långt från fabriken har Nike en tidslinje för visning av löparskor, som börjar med nylon-och-gummi-tigrarna som Knight började importera från Japan 1964. Luftens utveckling börjar med ett fotografi av en tidig Frank Rudy-väska . 1978 släppte Nike sin första luftväskesko, Tailwind. Det var en mindre fiaskobitar av metall från silverfärgen på överdelarna att sippra in i tyget och strimla det inifrån. Ändå gillade löpare känslan, Adidas ZX Flux Femme och Tailwind hjälpte Nike att skapa rykte för ambitiös teknik.

Kommersiell framgång kom 1987, med Air Max, som innehöll en utklipp i skumhälsan för att visa airbaggen. Fönstren visade sig vara en mästerslag - skorna förklarade sig och såg ut som inget annat på marknaden. Air Max hjälpte Nike att slå tillbaka en stigande Reebok och gjorde Parker, som hjälpte till att utveckla skon, en stigande stjärna.

Med tiden blev Nike expert inom fysik och tillverkning av hållbara säckar av inert gas; Det har nu flera hundra patent för luftdämpande teknik. Men det tog decennier för företaget att låsa upp den skumlösa luftpåsolen. En prototyp för en sko med den här funktionen, som producerades Adidas Gazelle Mujer av Parkers lag 1981, sitter i ett fönsterlöst rum på tredje våningen i byggnaden Mia Hamm, där vi herdas efter lunch. Mia Hamm är den största byggnaden på campus, hem till Nike's sportsforskningslab och dess Innovation Kitchen, en skunkworks för framtidsskor.

John Hoke, Nike vice vd för global design, lägger på vita handskar innan han plockar upp den gamla skoen. Den genomskinliga polyuretan-sulan, vakuumformad för att likna en bikaka, har gulnat under åren. "Dessa är sex-sidiga," säger Hoke och pekar på de busted airbagarna. De knäckte underfot, förklarar han, eftersom de raka kanterna skulle klämma och spänna.

Prototypen samlade damm någonstans när Nike bestämde sig för att Nike Air Max 2017 Heren försöka igen. Den här gången säger Kathy Gomez, vice vd för Nike Air Max 90 Womens innovation, som sitter till Hokes vänster, gick företaget igenom 15 prototyper. Ett problem var att bestämma hur man bäst kan fästa luftkuddarna till övre utan ett skiktlager. Den slutliga lösningen var en läpp runt skopans två luftväskor - en "svepad nypa", kallar hon den - där överdelarna kan smälta med lim. "Det kan tyckas enkelt och enkelt," säger hon, "men enkla och enkla saker är ibland svåra att skapa."

Price  
Promotion level None
Free Group SMS in Pakistan