Please register or log in.
Mobiles Prices in Pakistan
Item details add to favorites
Category Misc. Ads
No Picture
Created 10-Sep-2017
Owner sooo
Title Nike Air Max 2016 Mujer
Description

Nike er på vej i den rigtige retning, ifølge Morgan Stanley Research analytikere.

Banken forudser, at Nike's præstationer vil blive forbedret på baggrund af nye produkter som Air VaporMax, gunstige modetrends og brandets afkortning af Nike Air Max 95 Femme forsyningskæden for hurtigere at bringe produkterne på markedet. Disse faktorer vil medføre en vækst på 5% i regnskabsåret 2018, ifølge banken.

VaporMax er en stor del af dette ifølge analytikerne, og Morgan Nike Air Max 90 Dame Hvid Stanley anser det for symbolisk for brandets fortsatte styrke og evne til at skabe innovationer, som kunderne ønsker at købe.

"Vores checks tyder på, at Air VaporMax kan blive Nike's næste $ 1 milliard sko," lyder notatet.

VaporMax er Nike's nyeste Air-based innovation. Det strimler alt skum og gummi fra skoens sål, og efterlader plastikbagsækkerne, at alle Nike Air sko er helt udsat. Den skeletlignende sål er så fastgjort til Nike's Flyknit vævede øvre.

Nike har begrænset sin forsyning Nike Air Max 90 Femme Noir af skoen siden lanceringen tidligere i år, dribbling nye farver med jævne mellemrum siden da. Anmeldelser af skoen syntes polariseret i sneaker samfundet, som nogle clamoring for det unikke design og andre tænker de var for langt Nike Air Max 2016 Mujer derude.

Siden udgivelsen af Nike's Air VaporMax tidligere i år er hype omkring den slanke silhuet kun vokset. Vi har set denne model i en strålende nuance, herunder lilla, pink og den regnbue-solede Pride-udgave. Næste måned kommer den oprindelige "Pure Platinum" tilbage i Europa hos udvalgte forhandlere. For at minde dig om, har denne farvelæg en hvidgrå øvre med spøgelsesagtige hvide accenter på toppen af en gennemgående sål.

Som du kan se, er denne Nike Air VaporMax-funktioner Grå brugt Adidas Superstar Womens Pink på tværs af overdelene, mens den nederste del har Blue. Landing på Flyknit basen, vi har en stor White Nike Swoosh. For at gøre dette til et Sprite-tema har vi Vibrant Volt på snørebånd og Flywire-kabler. Finishing udseendet er Blue på VaporMax Air enhed og ydersål.

Price  
Promotion level None
Free Group SMS in Pakistan