Please register or log in.
Mobiles Prices in Pakistan
Item details add to favorites
Category Misc. Ads
No Picture
Created 11-Sep-2017
Owner sooo
Title Adidas ZX 700 Femme"
Description

Tisdag är en stor dag för Nike Air Max 97, som släpper ut i en handfull stilar hos Nike och andra återförsäljare. Sneakersna klibbar den ursprungliga Air Max 97-byggnaden, även om några av dem byter material Adidas ZX Flux Femme Rose runt.

Det finns vita och svarta par, den återvändande silver / blå färgväg som släpper den här tiden som en kvinnors exklusiv, en marinpar och två premium-versioner i mocka. Länkar för att köpa alla dessa just-released Air Max 97s visas nedan. För de två premiumversionerna bör Nike-promo-koden "20BTS" tillåta att shoppare får skorna för 20 procent av.

Nike Air Max 97, den tydliga 90-talskon med en idiosynkratisk, Nike Roshe Run Damen sinuös, ofta färgstark design, verkar uppleva en reell återuppkomst 2017, med ett antal nya, mycket eftertraktade samarbeten. Och det är bara lämpligt, med tanke på sneakers popularitet i den tidiga U.K. rave scenen, att Nike skulle knacka på grime-stjärnan Skepta för att Nike Air Max 90 Damen Schwarz vara nästa på sin lista över designkakonspiratörer.

Den brittisk-nigerianska konstnären har tagit genren till nya höjder sedan smutsens 90-talssaladagar, och han har tagit den här uppfriskande andan till hans djupt personliga Air Max 97-design. Skepta sa att den iriserande, koppar-ton sneaker som kommer att träffa butiker den 2 september inspirerades av "Marockos färgpalett", som han beskrev som sitt hem hemifrån från London och Adidas NMD Donna "paletten av 1999 Air Tuned Max , "Som var den första skon som han köpte själv växte upp.

Skepta är inte ny på modevärlden: Hans debutinsamling Mains, som erbjöd sig ett raffinerat tag på sitt mångsidiga varumärke, den ödmjuka kostymen, lanserades på Selfridges i USA tidigare i sommar. Mains lookbook och medföljande video, som alla skottes i Marrakech, publicerade också första gången Skepta intresse för Marocko, vilket Skepta kallade en "fristad" runt tiden för utgivandet.

Även om Skepta personliga stil kan vara sportig och ganska minimal-han Adidas ZX 700 Femme verkar föredra monokromatiska uppsättningar som han ofta kommer att matcha med sina sneakers - hans Nike Air Max 97 är en mer komplicerad logg av hans nuvarande inspirationer och hans barndomsrötter. Sneakers broderi speglar marockanskt nålverk och skoens SK-logotyp är i form av ett U.K.-eluttag, som tillhör Skeptas barndom i London. Så medan samarbetet är en subtil syntes av Saptas förflutna och nuvarande, är det ännu viktigare en snygg sneaker som passar lika bra för Marrakechens gator som för klubbarna i London.

Price  
Promotion level None
Free Group SMS in Pakistan