Please register or log in.
Mobiles Prices in Pakistan
Item details add to favorites
Category Misc. Ads
No Picture
Created 12-Sep-2017
Owner sooo
Title Nike Internationalist Damen
Description

Hvis du har set eller hørt om Nike Free sko, så ved du, at de giver mere fleksibilitet end de fleste Nike Air Max Classic BW Femme løbesko. Denne fleksibilitet er standard med Nike FREE, men der er mange andre funktioner i hver Nike FREE sko, der specialiserer dem endnu mere for forskellige løbere, hvilket gør valget af hvilket Nike FREE sko til at købe lidt vanskeligere. I denne artikel dækker vi Asics Gel Lyte 3 Womens forskellene mellem GRATIS 3,0, 4,0 og 5,0.

Nike FREE blev født efter Nike ingeniører lærte at Stanford atleter var træning barfodet. Ved hjælp af højhastighedskameraer og trykmålende indlægssåler bundet til atleternes fødder udviklede teamet fra Nike et system, der efterlignede de naturlige bevægelser af foden: Nike FREE. Nike FREE-nummeret er bygget på en skala fra 1 til 10, hvilket angiver forskellen i fleksibilitet mellem at være barfodet (0) og Nike Air Max 95 Womens iført en standard løbesko (10).

Hvis du leder efter mere fleksibilitet end hvad en standard løbesko ville tilbyde, uden at reducere støtte og dæmpning, så kan Nike FREE 5.0 være sko til dig. Nike FREE 5.0 er en letvægts løbesko, der giver betydeligt Nike Cortez Donna mere dæmpning end 3,0 og 4,0, men er stadig designet til at maksimere fodens fulde vifte af naturlig bevægelse.

Nike Free 5.0. Netværket øverst på FREE 5.0 inkluderer en adaptiv indersleeve og Nike Flywire® teknologi, som indpakker foden og giver en nemmere pasform og lette støtte. En støbt strømpe formes til fodens krumning, der giver tilpasset komfort og støtte.

FREE 5.0's Phylon ™ mellemsål giver lette støtte og dæmpning, mens du fordobler som en ydersål for at reducere skoens samlede vægt betydeligt. Den dobbelte mellemsål / ydersålskonstruktion mindsker også mængden af materiale mellem din fod og jorden, hvilket giver mulighed for en barfodet, der kan hjælpe dig med at udvikle en Adidas Superstar Womens mere naturlig gang, der i sidste ende styrker muskler, sener og ledbånd i munden over tid. FREE 5.0's 9mm hæl-til-forfod drop, mens langt fra at gøre det til en minimalistisk løbesko, bringer din fod tættere på jorden end en almindelig løbesko ville. Dette giver GRATIS 5,0 fordelene ved en minimalistisk løbesko uden at ofre pude og støtte.

Kendetegnende for Nike FREE-skoene er de dybe flexspor, der løber langs længden og bredden af ydersålen. Flex grooves gør bunden af FREEs til et fleksibelt gitter, der kan vride og dreje med din fod mere end de fleste andre løbesko ydersål. Flex-rillerne giver dine fødder mulighed for at bevæge sig naturligt gennem gangcyklussen, hvilket giver en glat, mindre begrænset ride Nike Internationalist Damen og hjælper dine fødder med at udvikle de små muskler, som kan resultere i en lavere langvarig risiko for skade.

Som med de fleste Nike løbesko, har FREE 5.0 et Waffle® mønster i gummi ydersålen, der arbejder med Nike FREE flex riller og strategisk placeret Adidas ZX Flux Femme Rose gummi lugs for at give rigelig trækkraft, hvilket reducerer dine chancer for at falde eller rulle en ankel.

For mere varieret træning med samme fleksibilitet, giv Nike FREE Trainer 5.0 en prøve. FREE Trainer 5.0 er bygget for at øge agility øvelser, løft og lette løb, samtidig med at de tilbyder samme super-fleksible, barfodet-lignende fordele ved Nike FREE 5.0.

Price  
Promotion level None
Free Group SMS in Pakistan