Please register or log in.
Mobiles Prices in Pakistan
Item details add to favorites
Category Home Appliances
Created 01-Feb-2018
Owner laserkopen
Title De verzenddoos van de laserpointer
Description

De batterij die bij de laserpointer (https://www.laserkopen.com/) werd geleverd duurde minder dan 20 minuten. Een nieuwe Panasonic-batterij loste dit probleem op. Wat betreft de laser; het is krachtig (80+ meter in bewolkt en 120+ in het donker). Bovendien zijn de hoogte- en windaanpassingen behoorlijk ruw en beïnvloedt de ene de andere. Ik ben zeer tevreden over deze laseraanwijzer met een waarschuwing; het ontbreken van railsleufgeleidingen die de berg zouden helpen verschuiven onder terugslag. Ik heb dit gisteravond op mijn achterdeur gewezen op de berg achter mijn huis. Ik voelde me alsof ik een stormtrooper was. Ik zou het voor gebruik overdag met een pistool aanbevelen, of je kunt het gebruiken om 's nachts naar sterren te kijken, vanwege hoe krachtig het is. Ten eerste zijn de zijspan en railbevestigingen de kosten van het artikel zelf waard.

Ik zal het opschrijven voor de leercurve van de koper. Ik vermoed dat dit apparaat al een tijdje in de buurt was. De hoogte- en windaanpassingen zijn niet lineair en niet goed. Als ik de verticale knop in één richting heb gedraaid ex. omhoog bewegen De laserspot beweegt maar beweegt diagonaal of in de andere richting. Toen ik de bruine kartonnen verzendverpakking opende, waren er binnenin 4 van die luchtbelletjes en de zwarte kartonnen doos van de fabrikant waarin de ruimte in gouden letters stond geschreven, geopend en beschadigd. Wat voor mij geen zin heeft, omdat de buitenverzenddoos niet is beschadigd; dus hoe is de doos van de interne fabrikant beschadigd geraakt? Het kwam binnen een redelijke tijd aan, veilig verpakt en zoals beschreven.

Na een paar minuten testen, bevestigde ik de wijzer op mijn AR 300 BLK-pistool en stak het in mijn geweerkoffer om het op zaterdag of zondag naar het bereik te brengen. Toen ik zag hoe zorgeloos dit was verpakt, nam ik onmiddellijk een foto ter referentie van hoe het pakket arriveerde. Na het inspecteren van de omvang van eventuele schade, kon ik niet zien dat er iets beschadigd was; dus heb ik de batterij geïnstalleerd en de 200mW laser (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9692.html) pointer gemonteerd en getest. Nadat ik dat had gezien, was ik zeer hoopvol dat dit kleine apparaat prima zou werken.

Er bestaat; echter voldoende bevestigingsoppervlak om de houder aan een rail te bevestigen; de montageoppervlakken moeten voldoende zijn om te voorkomen dat het zicht onder terugslag beweegt. Ik ben van plan een tweede recensie te schrijven nadat ik de scope heb gezien, maar dit is slechts mijn eerste op de laser zelf. Het apparaat bevat geen snel loskoppelbare (QD) -mogelijkheden. De drukknopoptie is een eenvoudige aan-uitschakelaar. Ik weet niet genoeg over Lithium-batterijen om te weten of dit is hoe ze werken bij het sterven of als het de elektronica in de aanwijzer is die dit doet. Bevestig ofwel aan de achterkant van de drukschakelaar en de andere op een locatie op het vuurwapen. Omdat ik een linkshandige schutter ben, zou ik de drukschakelaar op de standaard plaatsen zodat mijn middelvinger de schakelaar kon activeren toen mijn hand in de juiste positie op de greep was (rechterkant van de stapel).

Dus ik retourneer dit voor een terugbetaling en probeer een andere leverancier uit; zoals het lijkt dat in deze prijsklasse alle, zo niet de meeste van deze dingen allemaal identiek zijn en het enige verschil de verschillende merken op hen zijn. Ik stond op het punt om dat te schrijven tot een zwakke batterij, maar zodra ik de drukschakelaar los laat en nogmaals druk, doet het hetzelfde: super krachtige punt, dan begint het te dimmen tot het punt van verdwijnen. Dus als ik het voor een paar laat "rusten", gebeurt hetzelfde altijd. Ik was achterdochtig met een paar opmerkingen. Het werkte prima. Gebruikt in meerdere lasermodules en werkte consequent elke keer opnieuw. Het enige wat ik er niet leuk aan vind, is dat wanneer de batterijen in zijn, het licht aan is.

Ik kan mijn middelvinger zo nodig aanbrengen of loslaten om de schakelaar te bedienen zonder mijn grip te verliezen. De lasermodule (https://www.laserkopen.com/c-40_81.html) is sterk; daarom universeel en is bedoeld om de bases van Picatinny, Weaver en Redfield te passen. Er bestaat; echter voldoende bevestigingsoppervlak om de houder aan een rail te bevestigen; de montageoppervlakken moeten voldoende zijn om te voorkomen dat het zicht onder terugslag beweegt. Het apparaat bevat geen snel loskoppelbare (QD) -mogelijkheden.

Price Rs. 241
Promotion level None
Free Group SMS in Pakistan