Please register or log in.
Mobiles Prices in Pakistan
Item details add to favorites
Category Misc. Ads
No Picture
Created 13-Jul-2017
Owner sooo
Title Nike Air Max 90 Femme
Description

Hvis du ved noget om adidas 'klassiske ZX linie løbere fra 1980'erne, kender du ZX 700. Du ved, at det er en af de fedeste løbere nogensinde fra de tre striber takket være sine rene og enkle linjer og Adidas ZX Flux Mujer tidløse udseende. Du ved, at det er levende og godt i dag som en afslappet klassiker. Du ved, at adidas Originals falder det næsten hver sæson i friske nye farvelægninger. Og hvis du ikke vidste, nu gør du det.

Indtast ZX 700Nike Air Max Classic BW Dam s nyeste look, præsenteret i en grundlæggende, men effektiv sort overdel med grå accenter og en kontrasterende hvid mellemsål. Hvad endda virkelig skal siges om disse? Et kig, og du kan fortælle de slanke, svarte colorway-kampe, hvad Nike Air Huarache Womens du vil have på, plus de røde og blå farveveje er retfærdige på deres egne måder. Faktisk vil du måske gå videre og afhente to farvelægninger, mens du kan, for så meget som du ender med at bære dem, skal du have et backup-par.

Adidas ZX 700 er en velkendt Nike Free 5.0 Damessilhuet i adidas arsenalen af ??løbende sneakers. Denne nye farveway kaldet Night Sky Electric er sat i en øvre lavet i en mørk klassisk ruskind sammen med elektriske gule accenter på striberne og i hele mellemsålen. Unikke Nike Cortez Femme funktioner som de fire forgyldte D-ring blonder lås samt plask af blå i interiøret og speckled på mellemsål.

Overalt på ZX 700 er klædt i Rød, som omfatter gennem bunden, liner, mellemsål, sål og rundt Nike Air Max 90 Femmeom hælen. Derudover vil de have en mesh og ruskind kombination gennem overdelene. Det ser også ud til, at læder bruges på de tre striber, hvilket gør det muligt at skille sig ud lidt mere.

Den 'Triple Red' adidas ZX 700 er ikke tilgængelig endnu, men de forventes at frigive Adidas ZX Flux Femme Noir i februar 2016 hos adidas originals forhandlere, der omfatter asfalt guld. Omkring samme tid bør stateide butikker også have dem, hvis ikke lidt senere.

Adidas Originals introducerer adidas ZX 700 'Triple Red' fra næste måAsics Gel Lyte 3 Donna ned. Dette viser, at der ikke er nogen nedsættelse i syne for alle røde sneakers.

Price  
Promotion level None
Free Group SMS in Pakistan